Eilen Raahen kaupunginvaltuuston kokouksessa hyväksyimme budjetin vuodelle 2007. Keskustelu oli pitkä ja huolellinen. Valtuutetut käyttivät kolmekymmentä puheenvuoroa. Muutoksia ei tullut, eli valmistelu oli onnistunutta. Mielenkiintoista oli kuitenkin miten "työväenpuolue" Kokoomus halusi suhtautua kahteen uuteen perustettavaan nuorisotyöntekijä pestiin. Kokoomus esitti, että nämä olisivat kolmen vuoden määräaikaisessa työsuhteessa. Kokoomus siis näytti karvansa.

Presidentinvaaleissa Kokoomus alkoi vedättää suomalaisia ja tekeytyi työväenpuolueeksi. Nyt eduskuntavaalien alla tämä puolue kampanjoi työn puolesta. Millaista sitten on Kokoomuslainen työ? Eilen se nähtiin. Se on pätkätöitä. Kokoomus "arvostaa" työtä siten, että se haluaa pätkiä sen pieniin palasiin ja näin työntekijä pakotetaan epävarmuuteen. Samalla pätkätyöläinen tietenkin on hiljaa, eikä uskalla ajaa omia etujaan. Tämä johtaa pieniin palkkoihin ja kestämättömään venymiseen, joka polttaa työntekijä loppuun.

Kokoomus tuon tuosta pyrkii kehumaan yksityistä sektoria sanomalla, että julkisella sektorilla on paljon pätkätöitä. On kai, kun kokoomuslaiset niitä sinne tekevät. Suomalaisten kannattaa tarkkaan katsoa Ruotsin porvareiden menoa ja miettiä, kannattaako näihin puheisiin uskoa.

Valtuustomme jyräsi kokoomuslaisten esityksen 29-9 ja oli aidosti työntekijän puolella, vakituisten työsuhteiden muodossa.