Luin päivän iltasanomista, että Seinäjoella poliisi pahoinpiteli koiralla ravintolasta tulleen miehen. He etsivät aseistautunutta miestä ja siinä sivussa raatelivat koiralla ohikulkijan jalan palasiksi. Asiasta ei suoritettu edes esitutkintaa. Humalaisen sana kahta poliisia vastaan ei pidä, sen uskoo. Tuollaisesta olisi ihan epäilyksien välttämiseksi hyvä tehdä esitutkinta.

Olikohan partiossa samat smash-asem -laatupoliisit, jotka ovat katsoneet yhdysvaltalaisia toimintaelokuvia ja poliisisarjoja ja luulevat pienissä mielissään Suomen olevan New York, tai Los Angeles. On harmillista, että poliisin työ on nykyään niin huonosti palkattua, ettei sinne saada tarpeeksi hyvää ainesta ja sieltä ei voi karsia pois ylimielisiä leikkijöitä. Itse olen onneksi vielä täysin poikkeuksetta asioinut asiallisten ja ammattitaitoisten poliisien kanssa ja toivon onneni jatkuvan.

Voin vain kuvitella kuinka rauhaisa joulu on tälla poliisien pahoinpitelemällä perheenisällä, kun hän maksaa 31 €:n päivittäisiä hoitokuluja ja odottaa pääsyä ihonsiirtoon, tietäen ettei hänen jalastaan tulee enää pohjelihaksen poiston jälkeen kalua.