Eipä kauaa mennyt vaaleista, kun Keskusta alkoi jo lipsua lupauksistaan. Keskustan alajaos MTK ilmoitti tänään, että ruuan arvonlisäveroa ei tule laskea vaan perintöveroa. Lantapiikkarit eivät kuulemma saa tarpeeksi rahaa, jos ruuan arvonlisäveroa lasketaan. Ruuan hintaa pitäisi pankollamakaajien keskusjärjestön mukaan korottaa. Mitä helvettiä?!? Suomessa on jo nyt Euroopan kallein ruoka. Olisikin todella mielenkiintoinen temppu Kepulta hilata ruuan hintaa ylös. Kyllä on Vanhasella pieni ihminen hukassa… No, kyseessä on varmaan se, että Keskustasta on niin kiva vaatia ruuan arvonlisäveron alentamista vaalien alla, että ei sitä voi alentaa sen vuoksi.

Tuomioja nostaa omassa blogissaan kissan pöydälle. Hänen mukaansa Demarit ovat tehneet niin oikeistolaista politiikkaa, että äänestäjät eivät enää usko, vaikka eko-Eero kuinka länkyttäisi suu vaahdossa vaalivasemmistolaista ilosanomaa. Ei myy ei.

Vihreät De Gröna on laskenut hallituskynnyksen matalalle. ”Ihan sama mikä on ohjelma, kunhan sisälle päästään” on Vihreät De Grönä –puolueen linja. Puolueen valtaenemmistö, sinivihreät, odottavat Ville Niinistön johdolla kieli pitkällä pääsyä mukaan kurittamaan köyhiä, ammattiyhdistysliikettä ja muita laiskoja punikkeja. Ainoa vaatimus taitaa olla se, että ensi kerralla Tanja ”peruna” Cronbergin pitää päästä eduskuntaan.